Verzenden & Retourneren

Verzending

U ontvangt van een bevestigings mail wanneer de goederen verzonden zijn.
Bestellingen worden door ons aangetekend verzonden via PostNL/MyParcel/DPD (hangt af van de grote van het pakket). U ontvangt een Track & Trace code waarmee u de status van de verzending bij PostNL/MyParcel/DPD kan volgen.

Verzendkosten

Bij Car Gadgets BV zijn alle pakketten verzekerd verzonden. Zodra uw pakket onverhoopt zoek raakt of uw pakket met schade aankomt, word hier meteen werk van gemaakt. De verzendkosten worden berekend op basis van de waarde en het gewicht van de bestelling.

Retour

U heeft als afnemer het recht de door Car Gadgets BV geleverde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en vermelding van de eventuele reden van retourzending. Indien de artikelen zo goed als ongebruikt en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Car Gadgets BV de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten van de zending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen. Dit met uitzondering van speciaal bestelde en of elektronische (nieuwe/gebruikte - verzegelde) artikelen die logischerwijs na opening niet meer als nieuw en door ons verkocht kunnen worden en of al aangesloten waren in een voertuig met en zonder componentenbescherming. Dit geld ook voor de reparaties. Zodra de verzegeling verbroken en of beschadigd is vervalt de garantie.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen per e-mail. Zodra de bestelling retour is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail van ons.

Retouradres

Car Gadgets BV
Postbus 609
7000 AP Doetinchem
Nederland

Telefoonnummer +31 (0) 314 - 20 00 62
E-mail: [email protected]

Levertijd

Wij streven naar "voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis". Onze transportdiensten hebben een levertermijn van 1 - 8 werkdagen. Indien dit onverhoopt niet mogelijk blijkt, nemen wij contact met u op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »